DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI LESENA IGRALA LEVČEK!
0.00 0

Košarica

V košarici ni izdelkov.

0.00 0

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Brezplačna dostava na določene izdelke iz naše ponudbe!

0.00 0

Košarica

V košarici ni izdelkov.

V ožjem izboru za obrtnika leta 2022

Povzeto po intervjuju za obrtnika leta:

Kako se je začela vaša podjetniška pot, kaj vas je pritegnilo,

Moja podjetniška pot se je začela ob izgubi službe. Vedno sem rad ustvarjal z lesom, saj sem zrastel v lesarski delavnici mojega očeta, kjer sem se tudi naučil osnov oblikovanja lesa. V manjši domači delavnici sem najprej začel izdelovati lesene terilnike in iz v celoti lesena stojala za Pršut, (za kar sem dobil tudi certifikat Domače in umetnostne obrti (DUO).) 

Kasneje sta se mi rodili 2 hčerki, in hkrati se je rodila tudi ideja o izdelovanju lesenih hišic za zunanjo uporabo.  Najprej sem izdeloval lesene hiške samo za zasebno uporabo, kasneje pa smo v soj asortima dodali tudi hiške in sestave za javno uporabo. 

Kje se rojevajo ideje?

Hmm, moja družina bi rekla, da sem kot “majhen otrok”, saj se vedno ustavim na vsakem igrišču, pogledam kako so igrišča narejena in kako bi lahko bila bolša. Opazujem kaj so problemi in jih tako probam izboljšati in implementirati v naša nova igrala. Torej: prebudi otroka v sebi in ideje kar same privrejo na površje. 

Kako sledite trendom v vaši panogi?

Pozorni na družbene medije, beremo intervjuje, opazujemo konkurente in uporabljemo različna analitična orodja, kjer spremljamo tako naše kot tuje trende.

Kako ste drugačni od drugih?

Mislim da nas od drugih ločuje predvsem to, da uresničujemo naše poslanstvo, ki je otrokom ustvariti nepozabno otroštvo in razvoj skozi igro, ter hkrati skrbimo za dobro našega planeta, zaposlenih in vseh ostalih vključenih v verigo našega podjetja.

Kakšno je vaše poslovno vodilo, kako skrbite za zaposlene, jih motivirate?

Ključna pogoja za doseganje ciljev v podjetju sta ustrezno znanje in usposobljenost zaposlenih na vseh ravneh organizacije. Podjetje daje poseben poudarek pri usposabljanju zaposlenih na področju kakovosti, izpolnjevanju zahtev kupcev, varnem in zdravju neškodljivemu delu, ter ustreznemu ravnanju z okoljem. Imamo dva prejemnika kadrovske štipendije, prostovoljno se udeležujemo dobrodelnih dogodkov in skrbimo za skupno dobro našega planeta.

Kakšni so izzivi v prihodnje?

Vsakodnevno se spodpadamo z naraščanjem cen materiala,….? Naš izziv je predvsem čimbolj zmanjšati in optimizirati procese, ponovno uporabiti odpadke, ter zmanjšati izpuste škodljivih snovi v naše okolje. Cilj je razširiti ponudbo in biti vodilni ponudnik na področju lesenih igral za otroke. 

Na katere trge ciljate in kako zadostite vedno novim zahtevam kupcev?

Ciljamo predvsem na Slovenski in Hrvaški trg, v prihodnjosti pa tudi na ostale sosednje trge. Vedno novim zahtevam kupcem probamo zadostiti s poslušanjem predlogov in reševanjem “težav”.

Oglejte si še ostale objave:

Koledar

marec 2023
PTSČPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

INSTAGRAM

SLEDITE NAM

Aliquam elementum dolor est cursus quam ultrices luctus nibh dolor at enim.

Prijavite se na novičke

© 2023 Lesena igrala Levček
© 2022 Levček d.o.o. Vse pravice pridržane.
Lesena-igrala
© 2022. All rights reserved

Ne veste katero igralo izbrati? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali

0
Košarica
  • Ni produktov