DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI LESENA IGRALA LEVČEK!
0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

O nas

O nas – Lesena igrala Levček

Smo mikro podjetje z makro ljubezni do otrok in lesa. Naš cilj je otrokom ustvariti nepozabno otroštvo in razvoj skozi igro. Izdelujemo zunanja otroška igrala za javne površine, ki so namenjena uporabi v otroških vrtcih, osnovnih šolah, turističnih objektih in drugih javnih površinah, ter igrala za domačo zunanjo uporabo. 

Igrala odlikuje visoka kakovost, varnost in trajnost ter strokovna izvedba otroških igrišč. Otrokom želimo urediti varno, kakovostno in prijetno otroško igrišče, zato so naša igrala izdelana v skladu z evropsko varnostno normo in so preizkušena s TUV metodami. Prednost naših igral je, da se dopolnjujejo s posameznimi moduli. 

Pri igralih za domačo uporabo je naša dodana vrednost predvsem v tem, da kupec dobi vse za varno igro: tobogan in ustrezen, impregniran les. Igralo lahko kupci postavijo sami, saj priložimo ves potreben material in podrobna navodila. Nudimo tudi montažo in dostavo ter obnovo igral in pregled igrišč.

Naše vodilo je spremljati, slišati in razumeti kupce ter biti vedno korak naprej. Zato našo ponudbo sestavljajo kakovostni izdelki. Odlikujejo jih sodoben dizajn, materiali ter dostopna cena. Prizadevamo si kratke dobavne roke, strokovnost montaže, pripravljamo akcijske ponudbe in širimo ponudbo.

Ključna pogoja za doseganje ciljev v podjetju sta ustrezno znanje in usposobljenost zaposlenih na vseh ravneh organizacije. Podjetje daje poseben poudarek pri usposabljanju zaposlenih na področju kakovosti, izpolnjevanju zahtev kupcev, varnem in zdravju neškodljivemu delu, ter ustreznemu ravnanju z okoljem. Imamo dva prejemnika kadrovske štipendije, prostovoljno se udeležujemo dobrodelnih dogodkov in skrbimo za skupno dobro našega planeta.

Osredotočenost na inovacije

Otroci nenehno iščejo nove izzive in izkušnje v svojem zunanjem igralnem okolju, zato uvajamo nove izdelke na podlagi lastne domišljije in zahtev strank, pri čemer si vedno prizadevamo za večjo igralno vrednost in odlično kakovost v skladu z ustreznimi standardi ter uporabo najsodobnejših materialov in proizvodnih tehnik. 

Garancija

Garancija pri naših lesenih igralih je:

  • 10 let na dele iz polietilena,
  • 10 let na bilaminat HPL,
  • 10 let na dele in igrala izdelana iz nerjaveče pločevine,
  • 5 let na vzmeti gugalnic na vzmeteh
  • 2 let na nosilne elemente iz impregniranega lesa iglavcev,
  • 2 leti za ostale dele (gugala, posamezne sklope veznega materiala).

Oglejte si še ostale objave:

Koledar

marec 2023
PTSČPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

INSTAGRAM

SLEDITE NAM

Aliquam elementum dolor est cursus quam ultrices luctus nibh dolor at enim.

Prijavite se na novičke

© 2023 Lesena igrala Levček
© 2022 Levček d.o.o. Vse pravice pridržane.
Lesena-igrala
© 2022. All rights reserved

Ne veste katero igralo izbrati? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali

0
Košarica
  • Ni produktov