DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI LESENA IGRALA LEVČEK!
0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Pregled otroških igrišč in igral

Naša ekipa z ljubeznijo in predanostjo skrbi, da je vaše igrišče varno za vse, ki ga uporabljajo! Zato imamo v podjetju tudiusposobljene pregledovalce igrišč, ki skrbijo za zagotavljanje varnih in prijetnih zunanjih igrišč za otroke, tako da  ustrezajo najvišjim standardom varnosti.

Kaj so usposobljeni pregledovalci (inšpektorji) igrišč in zakaj jih potrebujemo?

Igrišča so pogosto prva mesta, ki jih otroci obiščejo, ko se želijo zabavati in raziskovati. Zato je pomembno zagotoviti, da so ta igrišča varna in brez morebitnih nevarnosti. Tukaj nastopijo usposobljeni pregledovalci igrišč. So strokovnjaki, ki so usposobljeni in imajo licenco za pregledovanje igrišč glede skladnosti z varnostjo, s čimer zagotavljajo, da se lahko otroci igrajo varno brez kakršnega koli tveganja poškodb ali poškodb.

Usposobljeni inšpektorji igrišč morajo poznati najnovejše varnostne standarde in predpise ter najboljše prakse v industriji. Imeti morajo tudi odlične sposobnosti reševanja problemov, da lahko prepoznajo potencialne nevarnosti, preden postanejo nevarnost za otroke. Z njihovo pomočjo lahko poskrbimo, da naša igrišča ostanejo varna mesta za otroke, kjer lahko raziskujejo in uživajo. 

Vsakoletni glavni pregled

Pregled opravi strokovni organ, ki je neodvisen od lastnika ali upravitelja igrišča. Ob takem pregledu se preveri dotrajanost igral, stanje temeljev in podlage ter varnost igral, predvsem pa skladnost z zahtevami standardov. Organ, ki opravi letni pregled igrišča, mora biti ustrezno usposobljen in verodostojen.

Znanje in izobraževanje

Vse osebe, ki izvajajo preglede ali popravila na otroškem igrišču, morajo imeti ustrezno znanje in izkušnje. Priporoča se, da imajo osebe, ki izvajajo redne vizualne preglede, vsaj osnovno znanje o pregledovanju igral. Tovrstna usposabljanja izvajajo nekatere zasebne družbe in druge organizacije. Upravitelji otroškega igrišča lahko zaprosijo za tovrstna izobraževanja v sklopu vsakoletnega glavnega pregleda.

Začnite svoje otroke varovati zdaj s strokovno certificiranim pregledom varnosti na igrišču

Vir: http://www.modus-svetovanje.si/46/kdo-lahko-pregleduje-igrala

Oglejte si še ostale objave:

Koledar

marec 2023
PTSČPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

INSTAGRAM

SLEDITE NAM

Aliquam elementum dolor est cursus quam ultrices luctus nibh dolor at enim.

Prijavite se na novičke

© 2023 Lesena igrala Levček
© 2022 Levček d.o.o. Vse pravice pridržane.
Lesena-igrala
© 2022. All rights reserved

Ne veste katero igralo izbrati? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali

0
Košarica
  • Ni produktov