DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI LESENA IGRALA LEVČEK!
0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Pogosta vprašanja

  1. Ali so lesena igrala varna za otroke?

Da, lesena igrala so zelo varna za otroke. Izdelana so iz naravnega materiala, ki ne vsebuje škodljivih snovi in kemikalij, ki bi lahko ogrozile otrokovo zdravje. Poleg tega so lesena igrala zelo stabilna in trpežna, kar zmanjšuje tveganje za morebitne nezgode.

  1. Kakšna je obstojnost lesenih igral?

Lesena igrala so zelo trpežna in trajna, če se pravilno vzdržujejo. Če jih redno čistite in vzdržujete ter jih zaščitite pred vremenskimi vplivi s premazi, lahko trajajo več let.

  1. Ali lahko lesena igrala postavim sam?

Da, lesena igrala so običajno preprosta za namestitev in jih lahko namestite sami, če imate osnovno znanje o gradnji. Lahko pa se poslužite tudi naše montaže.

  1. Kakšno vzdrževanje potrebujejo lesena igrala?

Lesena igrala potrebujejo redno vzdrževanje, da bodo ostala v dobrem stanju. Priporočamo, da jih redno čistite s krpo in nežnim čistilom ter jih zaščitite pred vremenskimi vplivi s premazi. Poleg tega preverjajte, ali so vsi vijaki in matice trdno pritrjeni.

  1. Kako lahko izberem pravo velikost in vrsto lesene igrala za svoj vrt?

Pri izbiri prave velikosti in vrste lesene igrala za svoj vrt se osredotočite na starost in interese vašega otroka. Če imate majhne otroke, izberite igralo z manjšimi tobogani in gugalnicami, ki so primerne za njihovo starost. Če imate starejše otroke, izberite igralo z večjimi tobogani in gugalnicami, ki so primerne za njihovo starost in velikost. Poleg tega razmislite o razpoložljivem prostoru v vašem vrtu in izberite igralo, ki se prilega prostoru.

6. Ali lahko izberem barvo tobogana?

Da, na voljo so modra, zelena, rumena, rožnata ali rdeča barva, ki jo izberite ob naročilu.

7. Kakšno je priporočena starost otrok?

Priporočena starost je od 3 do 10 let.

8. Ali je les obdelan?

Da. ves les, ki ga prodajamo, je obdelan impregnacijskim sredstvom na vodni osnovi in izpolnjuje vse predpise, ki veljajo za otroško igralno opremo.

9. Koliko prostora potrebujem okoli plezalnega okvirja?

Pri gradnji igrišča morate predvideti varnostni prostor okoli stolpov in gugalnic. Svetujemo 1,5-2,00 m okoli plezalnega okvirja (na vsaki strani) in 2 m brez trdih predmetov ali robov pred tobogani. 

Za gugalnice priporočamo 7 m od zadaj do spredaj, pri čemer ob nogah gugalnice ni potrebnega prostora. Od zgornjega stebra do sprednje strani je potrebno približno 3,5 m, od zadnje strani pa 3,5 m.

10. Zakaj je les spremenil barvo?

Tanaliziran les se skozi mesece naravno obarva in na koncu postane nežno siv. To je posledica učinkov sonca, vlage, vetra in drugih zunanjih pogojev, vendar se učinkovitost zaščitnega sredstva ohrani.

Oglejte si še ostale objave:

Koledar

marec 2023
PTSČPSN
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

INSTAGRAM

SLEDITE NAM

Aliquam elementum dolor est cursus quam ultrices luctus nibh dolor at enim.

Prijavite se na novičke

© 2023 Lesena igrala Levček
© 2022 Levček d.o.o. Vse pravice pridržane.
Lesena-igrala
© 2022. All rights reserved

Ne veste katero igralo izbrati? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali

0
Košarica
  • Ni produktov