DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI LESENA IGRALA LEVČEK!
0.00 0

Košarica

V košarici ni izdelkov.

0.00 0

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Brezplačna dostava na določene izdelke iz naše ponudbe!

0.00 0

Košarica

V košarici ni izdelkov.

Nasveti za varno igro na lesenih igralih med poletno vročino

Poletje, sonce, počitnice – idealen čas za igro na prostem. Vendar pa lahko visoke temperature postavijo nove izzive za varnost in udobje vaših otrok na igrišču. V tej objavi vam bomo ponudili nekaj ključnih nasvetov, kako zagotoviti, da bodo lesena igrala varno zatočišče za zabavo celo v najtoplejših poletnih dneh.

Izberite pravi čas za igro

V poletnih mesecih, ko temperature dosežejo svoj vrhunec, je priporočljivo, da otroke spodbujate k igri ko sonce ni tako močno. Izogibajte se najbolj vročim uram dneva, običajno med 10. in 16. uro, ko je sončna pripeka najmočnejša. Igranje v hladnejših delih dneva bo zaščitilo otroke pred dehidracijo in sončnimi opeklinami.

Uporabite sončno zaščito

Preden otroci stopijo na igrišče, poskrbite, da so dobro zaščiteni pred škodljivimi UV žarki. Uporabite širokospektralno sončno kremo z visokim zaščitnim faktorjem (SPF 30 ali več), ki jo nanesite vsaj 30 minut pred izpostavitvijo soncu in ponovno nanesite vsake 2 do 3 ure ali pogosteje, če se otroci potijo ali plavajo.

Oblačila za vroče dni

Oblecite otroke v lahka, zračna oblačila, ki prekrivajo čim več kože. Izberite svetle barve, ki odbijajo sončne žarke in ne absorbirajo toplote, kot temnejše barve. Kape s širokimi krajci ali sončni klobuki so odlični za dodatno zaščito obraza, ušes in vratu pred soncem.

Ustvarite vodni park doma

Naši tobogani so idealni za vroče poletne dni, saj imajo priključek za vodno cev, ki vam omogoča, da jih spremenite v vodne tobogane. To ne samo da naredi igrala bolj zabavna, ampak tudi pomaga ohladiti otroke, medtem ko uživajo v igri. Priključite vodno cev in spremljajte njihovo veselje, ko se spuščajo po osvežujočem toboganu.

Hidracija je ključna

Ohranjanje hidracije je še posebej pomembno med vročinskimi vali. Poskrbite, da imajo otroci vedno na voljo plastenke z vodo in jih spodbujajte k rednemu pitju. Izogibajte se sladkim pijačam, kot so sokovi ali gazirane pijače, ki lahko povzročijo večjo dehidracijo.

Preverite temperaturo igral

Les se na soncu manj segreva kot kovina ali plastika, vendar je kljub temu pametno preveriti temperaturo površin igral preden dovolite otrokom, da se igrajo. Če so igrala vroča na dotik, počakajte, da se ohladijo. Razmislite o namestitvi senčnikov ali uporabi zunanje zaščite, kot so senčila ali večje krošnje dreves, ki zagotavljajo naravno senco.

Zaključek

Poletje je čudovit čas za uživanje na prostem, vendar visoke temperature zahtevajo dodatne previdnostne ukrepe. Z upoštevanjem teh nasvetov boste zagotovili, da so lesena igrala varno in prijetno mesto za igro vseh otrok. Uživajte v poletju in veselo na igrala, a vedno z mislijo na varnost in udobje vaših najmlajših!

Upamo, da vam bodo ti nasveti pomagali uživati v varni in zabavni poletni sezoni. Za več nasvetov in informacij o lesenih igralih obiščite naš blog ali nas kontaktirajte neposredno. Veselo in varno poletje vam želimo!

Oglejte si še ostale objave:

Koledar

julij 2024
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

INSTAGRAM

SLEDITE NAM

Aliquam elementum dolor est cursus quam ultrices luctus nibh dolor at enim.

Prijavite se na novičke

© 2023 Lesena igrala Levček
© 2022 Levček d.o.o. Vse pravice pridržane.
Lesena-igrala
© 2022. All rights reserved

Ne veste katero igralo izbrati? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali

0
Košarica
  • Ni produktov