DOBRODOŠLI NA SPLETNI TRGOVINI LESENA IGRALA LEVČEK!
0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

0.00 0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Pozdrav pomladi: Zagotavljanje varnosti zunanjih igral

Ko sneg kopni in se pojavijo prvi cvetovi pomladi, se ne prebuja samo narava iz zimskega spanca. Tudi naša zunanja igrišča, ki so prestala mraz in nevihte, so pripravljena, da znova sprejmejo smeh in energijo otrok. Vendar pa, preden se igre in zabava nadaljujejo, je ključnega pomena zagotoviti, da so igrišča varna in pripravljena za akcijo. Zimske vremenske razmere lahko negativno vplivajo na zunanjo opremo, kar lahko ogrozi njeno varnost in trajnost. Tukaj je vodnik za preverjanje vašega igrišča, da se prepričate, da je varno za uporabo to pomlad. Če naletite na kakršne koli težave, se spomnite, da je pomembno, da nas kontaktirate za strokovno pomoč.

1. Vizualni pregled igrala

Začnite s temeljitim vizualnim pregledom celotnega igrišča. Poiščite kakršne koli očitne znake poškodb, kot so razpoke na plastiki, trske ali razpoke na lesu, rja na kovinskih delih in splošna obraba. Posebno pozornost namenite površinam, ki so najbolj izpostavljene vlagi in zamrznitvi v zimskem času.

2. Strukturna stabilnost

Preverite vso igralno opremo za stabilnost. To vključuje gugalnice, tobogane, plezalne okvirje in katero koli drugo opremo, ki je zasnovana za nošenje teže. Nežno pretresite vse, da se prepričate, da je trdno zasidrano v tla in da ni ohlapnih komponent.

3. Površine in pokritost tal

Preglejte pokritost tal ali varnostne materiale na tleh. Čez zimo se lahko materiali, kot so lubje, pesek ali guma, premaknejo ali izperejo, kar ustvari neenakomerne površine ali nezadostno zaščito pri padcih. Prepričajte se, da je pokritost tal ravna, dovolj globoka in se razteza dovolj daleč v vse smeri okoli igralne opreme.

4. Gibljivi deli

Preglejte vse gibljive dele, kot so gugalnice ali vrtljivi sklepi, da se prepričate, da se prosto premikajo brez prekomernega trenja ali mletja. Preverite znake rje ali korozije na kovinskih delih, ki lahko oslabijo strukture in predstavljajo varnostno tveganje.

5. Strojna oprema in pritrdilni elementi

Preglejte vso strojno opremo, vključno z vijaki, vijaki in verigami, za znake obrabe ali poškodbe. Prepričajte se, da je vse pravilno zategnjeno in da ni manjkajočih ali pokvarjenih komponent. Posebno pozornost namenite varovalnim ograjam, ročajem in stopnicam ali platformam, ki se uporabljajo za plezanje.

Če najdete kakršne koli težave

Če med pregledom odkrijete kakršne koli težave, ki povzročajo varnostne pomisleke, je ključnega pomena, da jih takoj obravnavate. Ne glede na to, ali gre za strukturno poškodbo, obrabo ali težave s skladnostjo, je varnost otrok najpomembnejša. Ne oklevajte in nas kontaktirajte za strokovno oceno in popravila. Naši strokovnjaki so opremljeni za ravnanje z vsem, od manjših popravil do večjih prenov, zagotavljajoč, da je vaše igrišče ne samo varno, ampak tudi prostor, kjer lahko otroci ustvarjajo vesela spomine.

S pozornostjo lahko zagotovimo, da so naša igrišča varna, vabljiva in pripravljena za še eno sezono igre. Naj bo varnost naša prednostna naloga, da lahko smeh in veselje otrok napolnita ozračje brez skrbi.

Oglejte si še ostale objave:

Koledar

marec 2024
PTSČPSN
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

INSTAGRAM

SLEDITE NAM

Aliquam elementum dolor est cursus quam ultrices luctus nibh dolor at enim.

Prijavite se na novičke

© 2023 Lesena igrala Levček
© 2022 Levček d.o.o. Vse pravice pridržane.
Lesena-igrala
© 2022. All rights reserved

Ne veste katero igralo izbrati? Vprašajte nas in z veseljem vam bomo pomagali

0
Košarica
  • Ni produktov